Плашки вырезывания листа HY1674 Дървени плашки Подходящи за общи умират машини за рязане на пазара

Плашки вырезывания листа HY1674 Дървени плашки Подходящи за общи умират машини за рязане на пазара

50.03лв. 36.02лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: печат за рязане, коледна обица умира, h умира, плашки вырезывания дървени кутии, мъжете метални печати, голяма клечка сиззикс, изкуството умира 3d, нарежете умре нова, комплект печати и печати, чантата за щанцоване на печата.

Дървена мухъл, подходяща за умира машини за рязане на често използвани на пазара Може да изрежете различни видове материали (например: хартия за визитни картички, плат, кожа, магнитна хартия и т.н.) Той може да се използва от частни лица, семейства и предприятия, сигурни и надеждни Безплатна доставка обещава да пристигнат в рамките на 90 дни (не е включена в някои области), бърза доставка на стоки изисква от купувача на преговори с нас.Подгонянным прессформам се нуждаят от образи и размер на графиката.Можете също да промените размера и формата на графики в магазина.Можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще се справим с вашите проблеми в рамките на 12 часа в работни дни Нашето работно време-8 ч. (от 19:00 часа по американския време) Благодаря, че посети магазина ми.

  • Произход: CN(Origin)
  • номер на модела: HY1674
  • търговска марка: kathu
  • Вид модел: Нерегулярная фигура

5

fustella bellissima e il venditore è consigliatissimo! la fustella è arrivata in tempi brevi e sigillata alla perfezione !

5

Excellent cutting die, leaves very beautiful