2536 офис мини трева кукла на тревата главата кукла отрицателен йон гърне плот дисплей подарък играчка

2536 офис мини трева кукла на тревата главата кукла отрицателен йон гърне плот дисплей подарък играчка

0.30лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: главата на барби, кукла барби, грим детски кукли, главата на куклата bjd, стоп-моушън главата без коса, куклен патици за коса, кукла за торта, черна кукла иконом, форма на кукла рокля, черна стоп-моушън главата.

1. Хроматическая аберации: Всички стоки са натурной снимките, опитайте се да цвят изглеждаше близо до обекта, защото една малка цветна аберации не може да издържа на клиенти, моля, бъдете внимателни!За да не харчат излишни пари и време.

2. Проблемът размер: Моля, прочетете подробно описание на продукта, или се свържете с нас преди да купите отново.Моля, посочете цвят и размер на продукта, който желаете при покупка, в противен случай ние по подразбиране ще се изпращат стока в съответствие с описанието на името.

3

4. Загубата на продукта: Като цяло, загуба на продукта, причинени от разрушаването на опаковката.Ако откриете, че опаковъчна тиксо бе заменен, повреден или скъсани, счупени, със следи от разопаковане, моля, не подписвайте си.Ако пратката е подписан без проверка, за нас е трудно да носи отговорност за пропажу, недостиг или транспортни произшествия.Надявам се да ме разберете.Ако е охрана или попечител, моля, кажете им предварително, за да те вычитали продукт в опаковка.

5. Проблемът е в качеството: Ние ще се опитаме да се демонтира и проверите стоката преди и след раждането.Проблемът размер и цвят не е причинена от небрежност на наши стоки.Ако трябва да обменят валута товари, след това да го носи на Купувача.Ако е вярно, че проблемът е в качеството на открит след получаване, моля, свържете се с нас навреме в рамките на 48 часа от получаване, трябва да предоставят доказателство, подходящи изображения и ще бъде подходящ за вас, както и пощенските разходи ще носим ние.Забележка: бельо и чорапи не приемат никаква подмяна и връщане след употреба!Моля, проверете внимателно това преди да се приложи!Тъй като заявката на всеки клиент е различен, не може да се изпълни в очите на всеки клиент.Надявам се, те не са прекалено загрижени за някои малки недостатъци, които носиш.

  • Произход: CN(Origin)