U-Rig Pro Smartphone Видео Стенд Hand Grip Filmmaking Case Phone Video Stabilizer Handheld Tripod Mount for iPhone Android

U-Rig Pro Smartphone Видео Стенд Hand Grip Filmmaking Case Phone Video Stabilizer Handheld Tripod Mount for iPhone Android

32.21лв. 20.62лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: селфи iphone на кутията, на клетъчен телефон, камера за статив, статив с глава топка, малък софтбокс боуен mount, 70mai hardwire kit, клетка bmpcc, gopro mount, чиния манфротто, за статив телефон.

Срок За Доставка От Склад:

Склад САЩ/Австралия: около 7-14 дни

Склад в Испания, около 7-15 дни

Франция/Германия/Полша Склад: около 5-12 дни

Великобритания/Италия/Чехия Склад: около 2-8 дни

Описание:

1,НОВА версия на Ulanzi, най-Добрата видеоустановка Смартфон за Вашия смартфон.

2,ще Получите стойки за осветление и микрофон---Нови U-Rig Pro с 3 стандартни башмачными елементи и 2 универсални резьбами 1/4"-20, можете да инсталирате led светлини и видеомикрофоны на платформата.Фантастичен инструмент за мобилни видеомейкеров,режисьори iPhone.

3,Снимане в движение с вашия телефон-Чудесен дизайн за стрелба в движение с вашия смартфон.Ще Получите гладко видео, правете устойчиви снимки и запечатлевайте уникален житейски опит.

4,Професионална клетка видеорегистратора----С универсална резба за статив 1/4"-20-долу, можете да го инсталирате на видео рекордер, Слайдер, сатър и стабилизатор, това е задължителна видеорегистрация смартфон за професионални видеомейкеров, като теб.

5,Универсален и е най-безопасният телефонен стяга---Съвместим с iPhone 8 plus,iPhone x, Samsung, Huawei Повечето смартфони с черупки или без него от 2 инча до 33,5 инча.Не само пролетта стяга, но и с надежден винт за завиване на вашия телефон.Най-сигурният инсталация за вашия телефон.

Ulanzi U-Rig Pro Smartphone Видео Стенд.

Нов Разработен от компанията Ulanzi, Патентован продукт.Това е задължителен аксесоар за всеки, който иска да подобри уменията на филми с помощта на телефона, който облекчава изображението е по-добре, отколкото много високо качество на камерата.Можете да зададете настройка за всеки статив, но ако отидеш на ръчна настройка, след което тя ви позволява да правите сравнително плавни снимки.

Разликата между НОВИЯ U-Rig Pro и U-Rig:

По-силен и удобен

С Pro версията, по-компактен дизайн и е много по-висока здравина, от старата версия.благодарение на новия дизайн на ръкохватката, тя също е много удобен.

3 за Закрепване на перката башмака и 4 резба за статив 1/4"-20

В Pro версията можете да настроите 2 led фенер и видеомикрофон едновременно с трима елементи за студено башмака и резба за статив twp 1/4"-20 отгоре.Една резба за статив 1/4"-20 дясно, можете да го поставите вертикално или да използвате резба за статив 1/4"-20-долу, можете да го инсталирате на всеки статив.

По-безопасен и стабилен

Pro версия с пружинным скоба и надежден винтовым заключване, тя е много по-безопасни от старата версия, и с компактен дизайн, тя е много по-стабилна, отколкото на старата версия.

Какво има в Кутията?

1 x U-Rig Pro Smartphone Видео Стенд

1 x Ръководство на потребителя

Дропшиппинг:

1. Ние подкрепяме дропшиппинг, всички търговски документи, които не са включени в пакета, моля, поръчайте го и ние ще организираме доставка в рамките на 0-72 часа.Информация за доставка, може да се следи.

  • търговска марка: уили
  • номер на модела: S14640023, Ulanzi U-Rig Pro
  • Пакет: ДА
  • Произход: CN(Origin)

5

sturdy, high quality