Водоустойчив Мотокрос индуктиветахометр Брояч Часа Брояч на Обороти в минута за бензинов двигател ATV UTV Dirtbike Мото Байк Moto Cycle Outboa

Водоустойчив Мотокрос индуктиветахометр Брояч Часа Брояч на Обороти в минута за бензинов двигател ATV UTV Dirtbike Мото Байк Moto Cycle Outboa

194.90лв. 150.08лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
 • Етикети: 2-тактов тахометър, оборотомер скутер, комплект за мотокрос, об / мин кола, 12v часов брояч, мотокрос, крос-костюм, брояч на оборотите на автомобила, мотор 125cc, брояч на оборотите на мотоциклет.

Runleader представя с гордост своя нов цифров сбрасываемый тахометър RL-HM026A.Той може да работи на всеки 2 - или 4-тактном газовия двигател до 8 цилиндъра.Той има мощна система за синхронизация, система за измерване на обороти в минута, а също и някои други уникални характеристики на дизайна.

Система на основните включително: натрупване на общото време на работа на ТОЗИ , запис частично работа, време за работа ,таймер за поддръжка може да се монтира свободно до 5-50 часа и 10-250 часа SVC SVC2 и т.н.

Система за измерване на обороти включва: измерване на текущите обороти на двигателя ,запис и преглед на МАКСИМАЛНИ обороти на двигателя , честотата на обновяване 0,5 С, и т.н.

Уникален дизайн Включително: лек установен чрез оборачивать около кабели свещи за запалване на двигателя, голямо дизайн ЛКД,водоустойчивого тарифа ИП65,etk.

Освен това, продукти са получили сертификати CE и ROHS.Притежава патент в Китай .

За закупуване на

1. Можете да закупите стоки директно, като кликнете върху платформа.

2. Отстъпка промоции на продажбите ще се проведе редовно на платформата.Можете да добавите нашия магазин в Моите любими магазини.

3. Ако ви трябва предварително да уведоми или да ви напомня в този ден за промоционални събития, моля, оставете ни съобщение.Ние ще ви уведомим за това в периода на провеждане на рекламни мероприятия.

4. Ако купувате повече от един детайл на един път, можете да изберете съответната връзка на продукт или да се свържете с нашия сервизен център.Отстъпка ще бъде даден много скоро.

5. Ако сте търговец, можете да ни изпратите съобщение или се свържете с нашия Сервизен център, ще бъдат дадени добри сделки на цени и нови продукти.

За Плащане

1. Ние приемаме плащане Alipay.

2. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на аукциона, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане.Приятелски ви съветва да платите възможно най-скоро, за да можем да организираме доставка, възможно най-скоро.

Доставка

1. Доставка по целия свят(с изключение На някои страни).Обикновено това отнема 30-90 работни дни(наказателни и Слънцето. и официалните празници са изключени.)

2. Детайли на всички, попаднали извън 1-3 работни дни след като вашето обезщетение е изчистена (Sat. & Sun. и официалните празници са изключени.)

3. Данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.тези такси са отговорност на купувача.

4. Забележка: Ние се надяваме, че той ще пристигне на време, но тъй като това е международна доставка, времето за доставка ще зависи от логистична компания и местната времето, митници/данъци и такси, пощенски разходи, надявам се, ще разберете.

 • Вид на материала: КОРЕМНА ПРЕСА
 • Диаметъра на продукта: 4.1cm
 • Името на модела: RL-HM026A
 • Произход: CN(Origin)
 • Дължина На Продукта: 7.1cm
 • Сертифициране На Входящи Тестове: ce
 • Тегло на продукта: 85g
 • специални характеристики: брояч на часове
 • Широчина на продукта: 4.1cm
 • Височина На Продукта: 2.2cm
 • търговска марка: runleader