Тръмп Steam Release Diverter Силиконова Тръба за Изпускане на Пара за бързо Саксията Аксесоари 1 бр.

29.71лв. 15.45лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: стягане на задните колела yz450f.

Описание:

Материал: хранително-вкусовата силикон

Характеристики:

1.ВНИМАНИЕ ВИСОЧИНА И ГОЛЯМА СЪВМЕСТИМОСТ ⭐Нашето помощно оборудване отклонителя двойка е съвместимо с незабавно тавром резервоара плитаев налягане.Той е изключително подходящ за ПР Duo, Duo Plus, Smart, Ultra и няколко други серии от частни лица. Той НЕ е съвместим с модели Lux.

2.ДРЪЖТЕ ВАШИТЕ ШКАФОВЕ ЗАЩИТЕНИ ⭐Двойки от скороварок може за съжаление да причинят необратимо увреждане на дървени шкафове, така и с нашите отклонителем почивка на пара, можете да лесно да се изпрати двойки далеч от вашите шкафове, които ги предпазват.

3.Изключително ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА ⭐Просто защелкнуть този отклонитель натиск върху горната част на дръжката миг въпрос двойка от саксията.Устойчива на плъзгане конструкция с точка на триене и отвор улеснява обрат от печат до вентиляционному местоположение.ВИНАГИ НАСОЧВАЙТЕ СИЛИКОНОВ АКСЕСОАР ЗА ИЗДАВАНЕ ДВОЙКА ДАЛЕЧ ОТ ТЯЛОТО СИ С ПУСКАНЕТО НА ДВОЙКАТА.

Пакетът включва:

1 x Силиконова Тръба За Изпускане на пара

Бележки:

грешка 1-2 мм може да съществува, поради ръчни измервания, моля, любезно разбиране.Отклонение от цветове може да се различават поради различни настройки на монитора.