6ШТ Пяна Спринцовка Пистолет Играчка Комплект Вода силен вятър Стрелба с Пистолет Забавно Лятото на Плажа Баня Играчка За Момчета Децата Открит Играчка

6ШТ Пяна Спринцовка Пистолет Играчка Комплект Вода силен вятър Стрелба с Пистолет Забавно Лятото на Плажа Баня Играчка За Момчета Децата Открит Играчка

34.42лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: воден въздушен пистолет, пяна на водна стрелецът, ружейная вода, родена играчка за вода, оръжия играчки, бластерное пушка, газова воден пистолет, поставка за спойка, евтина играчка лято, топка оръдие вода.

✅ Включва в себе си 6 БРОЯ цветни пенопластовый воден бластер, всеки размер спринцовка-пистолет е 13,2 "/ 14,6" (до 23,6" при опъване).

✅ Long-Distance & Light Weight - Изискан дизайн за пръскане с вода на силен поток и стрелба на разстояние до 30 метра.Лека конструкция пяна и пълнител прави не само лесно за носене на ръка, но и плаващи във вода, затова му е невъзможно да се губят.

✅ Лекотата на използване и липсата на теч - Просто потопете дюза във водата, бавно издърпайте дръжката, докато тя не се запълва по-голямата част от водата в пистолета си.Благодарение на деликатни дизайн от спринцовка-бластер не тече вода, а уникалният дизайн на ръкохватката улеснява улавянето.

✅ Взаимодействието на родителите и на децата Летни играчки - Добър избор е за родителите да общуват с децата си.Тези blasters с воден пистолет напълно подходящи за партита на басейна, плажни игри и дейности в задния двор.Забавлявай се сега!

✅ Safety & High-Quality Foam Water Blaster - Ние настояваме за използване на екологично чисти мускули и пяна, нямат мирис, а дунапренът е повреден се чувства по-мек, че няма да навреди на деликатната кожа на децата.

  • Фретюр: градинска играчка, Плажна Играчка, водна играчка
  • Предупреждение: Стойте Далеч От Огъня!
  • Тема: Животни и Природа, Спорт
  • Препоръчителна Възраст: 4-6y, 7-12y
  • номер на модела: 595
  • Документ: 3С, CE
  • Произход: CN(Origin)

5

Thank you. Very good toy. Quickly delivered. Recommend seller.

5

Very good product my son will be happy