Многофункционален Автомобил на Притежателя на Мобилен Телефона На 360 Градуса Въртящ GPS Скоба За Арматурното Табло на Автомобила сенника на Огледалото за Обратно виждане Компютър

Многофункционален Автомобил на Притежателя на Мобилен Телефона На 360 Градуса Въртящ GPS Скоба За Арматурното Табло на Автомобила сенника на Огледалото за Обратно виждане Компютър

14.20лв. 11.08лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: монитор автомобилни огледала, сенника glc, сенника garmin gps, кори, екран огледала на автомобила, кабелен козирка, огледален монитор за задно виждане, автоматично измерване на скоростта, огледален монитор, авто hud.

Характеристики:

1. По-безопасно шофиране: Определяне на мобилен телефон е с дизайн на HUD, за да запазите линията на погледа в съответствие с пътя.Фиксирана позиция и мобилен ъгъл на тази на притежателя на мобилен телефон могат да бъдат коригирани на въртяща се на 360 градуса в съответствие с вашите изисквания, така че можете да получите най-добър ъгъл на видимост.

2. Управление с една ръка: Това е планина за мобилен телефон има въртене на 360 градуса, така че е лесно да се вдигне и да се връща с една ръка.И можете да използвате телефона с една ръка, и това е лесно за инсталиране и премахване на смартфон.Още по-важно, този калъф телефон гаранции, че ще е безопасно шофиране при използване на GPS или да се отговори на телефонно обаждане.

3. Здрав и функционален: Притежател на мобилен телефон е изработен от материал ABS, който е здрав и термостойким.

4. Широка съвместимост: Може да се регулира, подходящ за 3-7-инчови мобилни телефони.Подходящ за повечето мобилни устройства.

5. Магнитен дизайн: Тази кола телефона е силна магнитна конструкция на закрепване, която лесно се инсталира на таблото, и тя все още е достатъчно стабилен, за да поддържа своя мобилен телефон по време на движение по неравен път, а магнит е фигура от въглеродни влакна, по повърхността.Тази кола на телефона е изработен от мека противоплъзгаща силиконови уплътнения и изогнутого основания.

Технически характеристики:

Заглавие: Притежател на мобилен телефон (с паркинг номер знак)

Материал: PC+ABS

Цвят: Черен

Приложение: с регулируема ширина, подходяща за 3-7-инчов мобилен телефон

продуктовата носи етикет за услугата:

1 x щипка за автомобилния телефон (забележка: само за употреба, с изключение на мобилен телефон).

1 x Стикер с номер

Бележки:

Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба може да има разлика в цвета, моля, разберете.

Поради ръчно измерване има допуск в размер на продукта.

  • Дължина На Продукта: 0.0inch
  • Препоръка на максимално тегло: 1.0 кг
  • Тегло на продукта: 1.0kg
  • специални характеристики: Няма
  • Широчина на продукта: 0.0inch
  • Препоръка За Най-Ниското Тегло: 1.0 кг
  • Произход: CN(Origin)
  • Височина На Продукта: 0.0inch