Практичен Лаптоп кабел за зареждане Мини Масажор Масаж на Врата Етикети на Шийката на Позвонок Физиотерапевтический Инструмент (само Етикети на Шията)

Практичен Лаптоп кабел за зареждане Мини Масажор Масаж на Врата Етикети на Шийката на Позвонок Физиотерапевтический Инструмент (само Етикети на Шията)

2.49лв. 1.72лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: машината де тяло, шийни яки, отпуснете врата и шията, болка в шията, персонален масажор electric, масаж за грижа за тялото, аниме възглавница за врата, преносима терапия, класвса масаж на врата, magicool.

Преносим кабел за зареждане Мини Масажор Масажни Етикети Шийни Етикети на Шийката на Позвонок Физиотерапевтический Инструмент само Шийни Етикети

Характеристика 1.100% чисто нов и високо качество 2.Подходящ за масажор Интензивността на масажа: 15 файлове Приложими част на Шията, кръста, бедрата, краката, гърба, краката Инструкции: 1. инсталиране Align инчов детайл с основния корпус чрез бутон 2. Поставете защитен лист электродного лист и го закрепете към тази част, която трябва да се масажира. 3. Бутон за изтегляне и укрепване Натиснете бутона+, за да го включите, натиснете отново бутона + масажор, за да започне да се работи, изберете най-добрия костюм за вас. 4. Режим на настройка, Натиснете клавиша M, за да превключвате между различните масажни действия, настройте силата на пострежима на нула и отново настройте интензивността на 5. Бутон за изключване и отслабването"" Натиснете, за да се отпуснете, я натиснете надолу, за да изключите, или докоснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да изключите 1.материал:ABS/PC 2.цвят:Както е показано на изображението 3.размер:6.5*2.6 in Пакетът включва:1бр Кръпка Забележка: Моля, позволете малка грешка се дължи на ръчно измерване.Цветовете могат да се различават леко за различни монитори.

  • номер на модела: ZDHB1472
  • търговска марка: HNKMP
  • Произход: CN(Origin)
  • Приложение: ШИЯ

1

Abmanzik