3S-21 5A Cells Battery Balancer Universal for LTO LFP Li-Ion Battery Active Equalizer

3S-21 5A Cells Battery Balancer Universal for LTO LFP Li-Ion Battery Active Equalizer

160.90лв. 111.02лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: отделението отделение lifepo4, литиево-йонна батерия d, мъжете еквалайзер, еквалайзер asus, батерия lto, lto, активен балансир 13s, футбол за продажба, батерия литиева титановая, QNBBM.

3S-21 5A Cells Battery Balancer Universal for LTO LFP Li-Ion Battery Active Equalizer

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Технически параметри:Работно напрежение 1,8 v-4,5, В подходящо за литиево-йонни LiFePO4 ИТО.

Принцип на работа:емкостная степента на пренасяне на заряд на портър, заплащане на еквалайзера, свързана към батерията, ще бъдат по-високи започне работата по изглаждане на използване на ново сверхнизкое вътрешното съпротивление MOS, 2 унции мед на дебелото печатна платка, равновесный ток 0-5, 5 А, толкова по-балансиран ток на батерията по-малко, запазено положение на кабели прекъсвач сън, работен ток в режим на сън по-малко от 0,1 ma, точността на равновесие напрежение в рамките на 5 mv!

Статичен ток около 12 ма, препоръчва се капацитетът на батерията е до 60-300АЧ прилага батерия!

Цвят:Черен

Материал:ПЕЧАТНА платка

Размер:145x130x16MM

Съдържание на опаковката:

1* Балансировщик Акумулаторни Батерии

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро за доставка на/падане

1. За поръчки за доставка капка, моля, обърнете внимание на"ред дропшиппинг", ние ще подреждаме по приоритети.

2. За поръчки на едро предоставяне/падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля,свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Fed-bg.org, да се обърнат за помощ:

За предоставяне на

1.Ние ще ви изпратим поръчки ВЪЗМОЖНО най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3.Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4.Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Fed-bg.org Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще се задържат,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

  • Работно напрежение: 2.04.2 В
  • Максимален ток на изравняване: 6A
  • Равновесный ток: 0.1 В 1А 0.2В2А
  • Произход: CN(Origin)
  • Документ: Няма
  • номер на модела: 4s
  • Аксесоари: Аксесоари за Батерии