Удобни инструменти за Резба, Различни Керамика с Резба инструменти за глина, Рисуване, Дървени модели, на произведения на изкуството, Скулптура

Удобни инструменти за Резба, Различни Керамика с Резба инструменти за глина, Рисуване, Дървени модели, на произведения на изкуството, Скулптура

26.83лв. 14.48лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: xoxo iq играта.

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и безплатен послепродажная гаранция.

Различни комплекти от инструменти за дърворезба в глината, с централна дървена дръжка и двуглавым набор от инструменти.

Осигурете разнообразие от различни дерогиране форма, за да се осигури по-голяма гъвкавост за вашия дизайн, много подходяща за глина, боя, занаяти пяна, дървени модели, художествени проекти, скулптури и други занаятчийски проекти.

Използва се за почистване, премахване, почистване, изглаждане, даване на форма, дърворезба и т.н.; Гладка дървена дръжка прави всеки инструмент лесно в източника и се използва за максимална гъвкавост.

идеален инструмент за производство на глинени скулптури.Всеки може да развие у себе си умения, творчески способности и интереси.

спецификация

Заглавие: Дърворезба

цвят: бронз

Материал: неръждаема стомана + дърво

размер: 19,5 см

Съдържание на опаковката:

12*резбонарезни инструменти

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт, с най-добрата цена,ние подкрепяме едро за доставка на/падане

1. За поръчки за доставка капка, моля, обърнете внимание на"ред дропшиппинг", ние ще подреждаме по приоритети.

2. За поръчки на едро предоставяне/падане, ако имате някакви идеи за цена или пакет,моля,свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За Плащане

Ако се сблъскате с някакъв проблем при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти Fed-bg.org, да се обърнат за помощ:

За предоставяне на

1.Ние ще ви изпратим поръчки ВЪЗМОЖНО най-скоро в рамките на 2-5 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3.Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, направете митническото оформяне на себе си.

4.Ние предлагаме както пощенска доставка и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, - повече.

Експресна доставка включва DHL, EMS, Fed-bg.org Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще се задържат,ако вашата страна ще се сблъска с някакъв проблем,стачка на работниците, проблем на времето и така нататък.)

  • Произход: CN(Origin)