Водоустойчив Калъф Суха Чанта Калъф За Мобилен Телефон С Военните Каишка Ремък За Каране На Каяк Каране На Шейна От Разходка С Лодка, Сърф Най-Водоустойчив Калъф

Водоустойчив Калъф Суха Чанта Калъф За Мобилен Телефон С Военните Каишка Ремък За Каране На Каяк Каране На Шейна От Разходка С Лодка, Сърф Най-Водоустойчив Калъф

5.69лв. 3.70лв.
Наличност
В наличност

Списък с желания
  • Етикети: чанта водоустойчива, чанта луксозен дизайнерски дамски чанта, създаване на потребителски своята практика за телефон, itiwit непромокаема чанта, водоустойчив доказателство, шиен калъф за вашия телефон, чанта доказателство за вода на лятото, рибен каяк, носа чанта за каяк, лодка каяк.

Водоустойчив Калъф Суха Чанта Калъф За Мобилен Телефон С Военните Каишка Ремък За каране на каяк Ски Шейна От разходка с Лодка, Сърф Най-Водоустойчив Калъф Описание на продукта

Водоустойчив до дълбочина, за да ви съпътстват във вашата практика водни спортове.Тя е предназначена за екстремни условия, като екстремни спортове, приключения на открито и подводни забавление.Сензорна чувствителност: Висококачествен материал позволява лесно да използват удобния сензорен екран.Прозрачни водоустойчиви калъфи ви позволяват да правите качествени снимки и видео под вода.Можете да отключите всички домашни бутона идеален Дизайн за сигурност: Безопасен завъртане и заключване с просто натискане и заключване, 100% водоустойчив, което осигурява пълна защита по време на наслада активни дейности.

Силно защитава вашите интереси

Водоустойчива чанта с надеждна ключалка осигурява пълна защита на вашия мобилен телефон от прах, вода, пясък и сняг.

Свободен и тактилни вид

Прозрачен кристал на прозореца от двете страни осигурява по-ясна представа за снимки.Позволява да използвате телефона в ръкав, например, за смяна на екрани, снимки и т.н.

Повече от телефонния чанта

Водоустойчива чанта има по-голям капацитет, в нея може да се сложи на кредитна карта, пари или паспорт, водоустойчив капак защитава вашата елементи от вода и мръсотия по време на гмуркане, каране на ски, риболов и корабоплаване.

Забележки:

1. Моля, преминете тест за безопасност, преди да използвате продукта.Просто сложете кърпа в чантата и го сложете във вода за 30 минути, след това махнете я, за да се провери, мокри ли кърпа или не.НЕ използвайте продукта, ако влажна кърпа и се обърнете към нас за помощ.

2. Дълбоко натиск може да повлияе на действие на докосване на екрана, използвайте клавишите за сила на звука за стрелба, ако това се случи.

Продуктовата носи етикет за услугата

1*Мобилни Водоустойчива чанта

  • 1: водоустойчив, Добро Качество
  • 2: Популярни, Здрав
  • Произход: CN(Origin)
  • Тип: Друго
  • търговска марка: ABQP
  • 3: Удобство
  • номер на модела: Мобилна Водоустойчива Чанта